Momenteel telt het team van Hairdesque vier medewerkers. Zij stellen zich aan u voor:

Christa Spaan
Christa SpaanEigenaar en topstyliste
Christa heeft inmiddels 28 jaar ervaring in het kappersvak. Voordat ze in de salon van haar moeder aan de slag ging, werkte ze in diverse salons.Ook werkte zij bij Your Line achter de schermen, een kappersacademie in Amsterdam Zij specialiseerde zich daar in het pivot-point pivot-point knippen, omvormingen, vlechttechnieken, klassiek en modern opsteken, Hairweaving & fusing.

Bij Keune en Goldwell volgde ze diverse trainingen op het gebied van kleurtechnieken, kleurproblematiek, knip- en snijtechnieken, bruidswerk, make-up etc. Opleiding: curl-sys , bij de Engelse kapper Brian Mcclean.

Christa: ‘Wat ik heel graag doe is iemand een hele nieuwe look te geven,en door een genuanceerde kleuring kun je een kapsel versterken.. Curl-syzen is gaaf om te doen! .ik werk altijd met heel veel plezier, ik hou van mensen ,het contact en het creatief bezig zijn is zo leuk .En ik heb hele leuke lieve meiden in mijn team, zij zijn mij erg dierbaar!

Werktijden: dinsdag, donderdag (incl. de avond) en zaterdag.

Miranda van Dijk
Miranda van DijkTopstyliste en bedrijfsleidster
Miranda woont in Hilversum. Ze zit vanaf haar 15e in het kappersvak en werkt 13,5 jaar bij Hairdesque

Miranda: ‘Ik was nog geen zeventien toen ik mijn diploma’s haalde voor het dames- en herenvak. Door trainingen en cursussen die we volgen doen we veel inspiratie op en motiveren we elkaar om lekker fris en vernieuwend te blijven werken. Ik vind alles leuk om te doen en omdat wij een zeer gevarieerde klantenkring hebben is het werk ook heel afwisselend. De contacten met de klanten en de leuke samenwerking binnen ons team maken het gewoon heel gezellig. Wat ik heel graag doe is knippen/snijden en kleuren. U kunt ook bij mij terecht voor een Curlsysbehandeling, het blijft iedere keer weer een unieke ervaring. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gauw een keer langs.’

Werktijden: dinsdag, woensdag, vrijdag (incl. de avond) en zaterdag.

Kimberley Otten
Kimberley OttenTopstylist en colormaster
Kimberley: ‘Het leukste aan het kappersvak is dat het zo divers is, iedere werkdag ziet er anders uit. Ik vind het ontzettend leuk om bij Hairdesque te werken omdat er altijd een gezellige sfeer is. Het team voelt als een familie voor mij en daardoor ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk. Ook de klanten zijn altijd vriendelijk, de ‘dorpse’ gezelligheid vind ik heel leuk. Mijn doel is om alle klanten blij en tevreden de deur uit te zien gaan, daar word ik ook blij van!

Wist u dat ik een certificaat heb gehaald voor het harsen, epileren en kleuren van wenkbrauwen? Daarvoor kunt u ook bij mij terecht. Naast mijn werk heb ik diverse cursussen gevolgd, waaronder een colormaster training en een intensieve cursus voor bruidskapsels. Ik hoop u snel in mijn stoel te zien!

Werktijden: woensdag, donderdag (incl. de avond), vrijdag (incl. de avond) en zaterdag.

Naomi van der Laan
Naomi van der LaanStagiaire bij Hairdesque
Naomi : ‘ik ben stagiaire bij Hairdesque, ik begon als 1e jaars BOL-leerling stage te lopen op de zaterdag, inmiddels zit ik in mijn 2e jaar als BBL-leerling waarin ik vier dagen werk en één dag naar school ga. Het is ontzettend fijn om te werken in zo’n leuk team en om alle diverse klanten te zien, en weer terug te zien komen! Elke dag is anders en even leuk en leerzaam, daarom is het ook elke dag weer met plezier naar werk gaan. Ik vind het erg leuk om te zien en te ervaren dat er zo’n goede band is tussen klant en kapster en de kapsters onderling, de gesprekken en nieuwe ideeën die er zijn met vaste en de nieuwe klanten en natuurlijk het mooie resultaat wat het ook dankbaar werk maakt. Ik ben begonnen met de kappers opleiding omdat ik mensen graag mooier wil maken dan dat ze al zijn en een momentje van ontspanning geven, dat kan op verschillende manieren, door geknipt, een nieuwe kleur of geföhnd te worden of juist door een heerlijke was massage. Voor iedereen is er wel iets en dat is wat het zo leuk maakt! Ook volgen wij veel trainingen waardoor er altijd een uitdaging is en we altijd op de hoogte blijven van de trends en nieuwe technieken, als leerling is dat ook heel leerzaam en leuk. Ik word ook goed opgeleid binnen het bedrijf en is het in de salon ook altijd erg leerzaam door te kijken en te luisteren! Komt u een keer langs in de salon, We hopen u snel te zien!

Werktijden: woensdag, donderdag, vrijdag (incl. de avond) en zaterdag