Christa Spaan
Christa SpaanEigenaar en Topstylist
Christa heeft inmiddels 28 jaar ervaring in het kappersvak. Voordat ze in de salon van haar moeder aan de slag ging, werkte ze in diverse salons.Ook werkte zij bij Your Line achter de schermen, een kappersacademie in Amsterdam Zij specialiseerde zich daar in het pivot-point pivot-point knippen, omvormingen, vlechttechnieken, klassiek en modern opsteken, Hairweaving & fusing.

Bij Keune en Goldwell volgde ze diverse trainingen op het gebied van kleurtechnieken, kleurproblematiek, knip- en snijtechnieken, bruidswerk, make-up etc. Opleiding: curl-sys , bij de Engelse kapper Brian Mcclean.

Christa: ‘Wat ik heel graag doe is iemand een hele nieuwe look te geven,en door een genuanceerde kleuring kun je een kapsel versterken.. Curl-syzen is gaaf om te doen! .ik werk altijd met heel veel plezier, ik hou van mensen ,het contact en het creatief bezig zijn is zo leuk .En ik heb hele leuke lieve meiden in mijn team, zij zijn mij erg dierbaar!

Werktijden: woensdagmiddag, donderdagmiddag (incl. de avond) en zaterdag.

Miranda van Dijk
Miranda van DijkTopstylist en Bedrijfsleider
Miranda woont in Hilversum. Ze zit vanaf haar 15e in het kappersvak en werkt 13,5 jaar bij Hairdesque

Miranda: ‘Ik was nog geen zeventien toen ik mijn diploma’s haalde voor het dames- en herenvak. Door trainingen en cursussen die we volgen doen we veel inspiratie op en motiveren we elkaar om lekker fris en vernieuwend te blijven werken. Ik vind alles leuk om te doen en omdat wij een zeer gevarieerde klantenkring hebben is het werk ook heel afwisselend. De contacten met de klanten en de leuke samenwerking binnen ons team maken het gewoon heel gezellig. Wat ik heel graag doe is knippen/snijden en kleuren. U kunt ook bij mij terecht voor een Curlsysbehandeling, het blijft iedere keer weer een unieke ervaring. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gauw een keer langs.’

Werktijden: dinsdag (incl. de avond), woensdag, vrijdag en zaterdag.

Esmée Verkerk
Esmée VerkerkJunior Haarstylist
Mijn naam is Esmée, ik ben 19 jaar en ik woon in Vreeland. Ik zit in het tweede jaar van de kappersopleiding op het Beautycollege in Utrecht. Ik volg een BBL opleiding. Ik werk 3 dagen in de week, en ga 1 dag naar school. Ik vind het kappersvak ontzettend interessant omdat je mensen zo blij kan maken met hun haar. Werken met mensen doe ik heel erg graag. Bij Hairdesque heb ik het erg naar mijn zin, het is altijd gezellig met mijn collega’s. Wat Hairdesque zo leuk maakt is dat ik hier heel erg veel leer en elke dag weer anders is. De Curlsys techniek is ook super goed. De sfeer met de klanten is altijd fijn en gezellig.
Femke Munnike
Femke MunnikeAllround Haarstylist
Ik ben Femke, en ben allround haarstylist. Ik ben 30 jaar en inmiddels al 14 jaar werkzaam in dit leuke vak. Aandacht, kwaliteit en beleving staan centraal bij Hairdesque. We werken met een heel leuk team en de sfeer is altijd goed. Omgaan met klanten, mensen mooi maken en klanten stralend de deur uit zien gaan , maakt dat ik elke keer weer met plezier naar mij werk ga. Knippen van dames en heren, high lights en modelleren zoals föhnen of krullen maken doe ik graag! Met mijn twee kindjes geniet ik van de kleine en grote mijlpalen in het leven. Verder houd ik van gezelligheid samen met vrienden en familie.
Maak een afspraak