Momenteel telt het team van Hairdesque vier medewerkers. Zij stellen zich aan u voor:

Christa Spaan
Christa SpaanEigenaar en topstyliste
Christa heeft inmiddels 28 jaar ervaring in het kappersvak. Voordat ze in de salon van haar moeder aan de slag ging, werkte ze in diverse salons.Ook werkte zij bij Your Line achter de schermen, een kappersacademie in Amsterdam Zij specialiseerde zich daar in het pivot-point pivot-point knippen, omvormingen, vlechttechnieken, klassiek en modern opsteken, Hairweaving & fusing.

Bij Keune en Goldwell volgde ze diverse trainingen op het gebied van kleurtechnieken, kleurproblematiek, knip- en snijtechnieken, bruidswerk, make-up etc. Opleiding: curl-sys , bij de Engelse kapper Brian Mcclean.

Christa: ‘Wat ik heel graag doe is iemand een hele nieuwe look te geven,en door een genuanceerde kleuring kun je een kapsel versterken.. Curl-syzen is gaaf om te doen! .ik werk altijd met heel veel plezier, ik hou van mensen ,het contact en het creatief bezig zijn is zo leuk .En ik heb hele leuke lieve meiden in mijn team, zij zijn mij erg dierbaar!

Werktijden: woensdagmiddag, donderdagmiddag (incl. de avond) en zaterdag.

Miranda van Dijk
Miranda van DijkTopstyliste en bedrijfsleidster
Miranda woont in Hilversum. Ze zit vanaf haar 15e in het kappersvak en werkt 13,5 jaar bij Hairdesque

Miranda: ‘Ik was nog geen zeventien toen ik mijn diploma’s haalde voor het dames- en herenvak. Door trainingen en cursussen die we volgen doen we veel inspiratie op en motiveren we elkaar om lekker fris en vernieuwend te blijven werken. Ik vind alles leuk om te doen en omdat wij een zeer gevarieerde klantenkring hebben is het werk ook heel afwisselend. De contacten met de klanten en de leuke samenwerking binnen ons team maken het gewoon heel gezellig. Wat ik heel graag doe is knippen/snijden en kleuren. U kunt ook bij mij terecht voor een Curlsysbehandeling, het blijft iedere keer weer een unieke ervaring. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gauw een keer langs.’

Werktijden: dinsdag (incl. de avond), woensdag, vrijdag en zaterdag.

Kimberley Otten
Kimberley OttenTopstylist en colormaster
Kimberley: ‘Het leukste aan het kappersvak is dat het zo divers is, iedere werkdag ziet er anders uit. Ik vind het ontzettend leuk om bij Hairdesque te werken omdat er altijd een gezellige sfeer is. Het team voelt als een familie voor mij en daardoor ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk. Ook de klanten zijn altijd vriendelijk, de ‘dorpse’ gezelligheid vind ik heel leuk. Mijn doel is om alle klanten blij en tevreden de deur uit te zien gaan, daar word ik ook blij van!

Naast mijn werk heb ik diverse cursussen gevolgd, waaronder een colormaster training, een intensieve cursus voor bruidskapsels en verschillende Curlsysseminars. Wist u dat ik ook een certificaat heb gehaald voor het harsen, epileren en kleuren van de wenkbrauwen? Daarvoor kunt u ook bij mij terecht. Wilt u uw krullen weer laten stralen? Of bent u toe aan een nieuwe kleur? Ik zie u graag in mijn stoel.

Werktijden: dinsdagochtend, woensdag, donderdag (incl. de avond), vrijdag en zaterdag.