Wat is Curlsys?

Curlsys is de geregistreerde merknaam voor het revolutionaire gepatenteerde krullenknip concept van de Engelse kapper Brian McLean. Het systeem bestaan uit verschillende technieken en scharen, die dynamische krullen, golven en variaties creëren.

Wat is er zo bijzonder aan de Curlsys-methode?

De Curlsys-methode is geschikt voor ieder haartype. Van een lichte beweging tot een kroeskrul. Zelfs voor stijl haar is de Curlsys-methode geschikt. Het zorgt er voor dat het haar meer beweging, valling en volume krijgt.
De voordelen op een rijtje:
– creëert sterke of zachte krullen.
– geeft 2x zoveel volume.
– creëert beweging in stijl haar.
– creëert veerkracht.

Waarom kiezen voor Hairdesque?

Iedere keer als je bij ons komt bekijken we je haar goed, en bepalen we welke producten en technieken we bij jou gaan gebruiken. Dit doen we omdat we de perfecte match van kapsel en product voor jouw haar willen. Wij vinden het belangrijk dat jij weer blij wordt van je haar. Door de Curlsys-methode te combineren met goede verzorgingsproducten voor thuis komen je krullen weer tot leven en zien ze er glanzend en gezond uit. Tijdens de behandeling krijg je van onze Curlsysspecialisten uitgebreide adviezen voor thuis, zo weet jij precies hoe je de mooiste krullen krijgt.

Hoe werkt het?

We bepalen de krulsterkte en welke kniptechniek we gaan gebruiken. We maken een speciale afdeling waardoor iedere bundel, die van nature al bij elkaar hoort, op 45 graden geknipt kan worden. Hierdoor krijg je de mooiste valling in je haar. Het effect van de Curlsys-methode is waanzinnig. Door het bundelen krijg je twee keer zoveel beweging, twee keer zoveel volume en aanzienlijk minder pluis.
Wil je meer genieten van je krullen of slag? Je bent van harte welkom! Maak wel even een afspraak.

curlsys
curlsys model

Belangstelling?

We raden u aan om even langs te komen om de lengte, elasticiteit en de conditie van uw haar te laten bekijken als u een curl-sysbehandeling overweegt.

Maak een afspraak

Enkele voorbeelden van Curlsys:

Voor:

Na:

Voor:

Na: