Je wilt er fantastisch uitzien op jouw trouwdag. Daar hoort een prachtig bruidskapsel bij, waarvoor je uiteraard bij Hairdesque terecht kunt. Ook kunnen wij de bruidsmake-up voor jou verzorgen. Het moet een prachtig resultaat worden en wij zijn er voor jou om je daarmee te helpen en in te adviseren. Of je nu lang of kort haar hebt, opgestoken of los. Een mooi klassiek kapsel of juist romantisch met losse plukjes. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om tot een prachtig resultaat te komen dat perfect past bij jou en de stijl van jouw bruidsjapon.

Goed plannen

Hiervoor is echter wel een goede timing nodig. Wij adviseren om zeker vier tot vijf maanden voor de bruiloft afspraken met ons te maken. Dat mag telefonisch, maar wij geven er de voorkeur aan om dit persoonlijk met jou te doen.

Wij raden je aan om tijdig een proefkapsel te laten maken, indien je wenst met een proefmake-up erbij. Zo kun je alvast zien hoe het geheel gaat worden, zeker als je op die dag ook je bruidsjapon nog eens gaat passen, en heb je alle tijd om op je gemak het geheel nog eens te bekijken.

Deze proefsessie spreken wij drie tot zes weken voor de trouwdag af. Dan zullen we ook met jou doornemen hoe de indeling van je trouwdag zal zijn en wanneer je de laatste knipbeurt in wilt plannen. Dat geldt ook voor een eventuele kleuring.

Haarversiering voor de bruid

Wij hebben kleine roosjes van stof op een stevig klemmetje die je per roosje los in het haar kunt klemmen. Je kunt kiezen uit de kleuren crème, wit, rood, zwart of zilver. Deze haarversiering is trouwens heel voordelig!!!

Aan huis

Wij komen ook graag bij jou thuis als je dat prettig vindt. Buiten Maartensdijk, Westbroek, Groenekan en Hollandsche Rading wel onder voorbehoud. Bij de planning van je trouwdag moet je er rekening mee houden dat we op de dag zelf meestal zo’n twee uur bezig zijn met het kapsel en de make-up.

Ook kunnen wij het haar en eventueel ook de make-up van de gasten (moeder, schoonmoeder, zussen vriendinnen) verzorgen. Indien gewenst kan dit ook aan huis.

Maak een afspraak
specialiteit bruid
specialiteit bruid